CAUTA HOTEL

Cuvinte cheie - cautare dupa:
Judet:
Localitate:
Sosire:                        Plecare:
Checkin
Checkout
 

NEWSLETTER

E-mail:
Adresa dvs. de e-mail va fi folosita doar pentru transmiterea ofertelor speciale de catre www.CazariHotel.ro.

Termeni şi condiţii legale

Termeni si Conditii:

Site-ul www.cazarihotel.ro (denumit in continuare CazariHotel.ro) este un site comercial, proprietate a SC Smart Tours SRL, care permite efectuarea de rezervari de camere la hoteluri si servicii conexe (inchirieri auto, transferuri aeroport, sali conferinte, etc)

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul CazariHotel.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor specificate mai jos:

1.Servicii oferite:

Site-ul CazariHotel.ro oferă gratuit utilizatorilor sai accesul la baza de date cu hoteluri, in scopul consultarii ofertei acestora cu posibilitatea de a efectua rezervări la aceste hoteluri, precum şi a diferitelor servicii conexe (inchirieri auto, transferuri aeroport, sali conferinte, etc).

Obligatiile CazariHotel.ro se rezuma la efectuarea rezervarilor si respectarea tarifelor.
Orice reclamatie privind calitatea serviciilor hoteliere se va face la receptia hotelului. CazariHotel.ro nu poate fi facut responsabil in nici un fel sau implicat in solutionarea acestor reclamatii.

CazariHotel.ro afiseaza clasificarea hotelurilor facuta de autoritatile romane (numarul de stele).
Toate informaţiile aferente unitatilor de cazare prezentate pe CazariHotel.ro (facilitati, descrieri, fotografii, etc), sunt prezentare în scop informativ, fiind oferite de furnizorii CazariHotel.ro  

Acestia poartă întreaga responsabilitate privind veridicitatea informatiilor oferite. Toate aceste informatii sunt subiective si nu reprezinta o clauza contractuala.

CazariHotel.ro nu poate fi făcut responsabil pentru conţinutul, mesajele, fotografiile, calitatea serviciilor oferite de terte părti şi de furnizori precum nici pentru orice evenimente ce decurg din folosirea acestor informaţii în diverse scopuri.

2. Transmiterea informatiilor.

Prin accesarea site-ului CazariHotel.ro folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate CazariHotel.ro (SC Smart Tours SRL), comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la CazariHotel.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

3. Efectuarea rezervarilor

Modalitati de efectuare a rezervarilor:

  • On-line: foloseste sistemul de rezervari CazariHotel.ro 
  • Prin email : trimite un mesaj la rezervari@cazarihotel.ro 
  • Prin telefon : apeleaza biroul nostru de rezervari la 0753.55.00.55 sau 0268.417.866

Rezervari On-line: (vezi ghid de utilizare CazariHotel.ro)

In functie de modul de colaborare cu hotelurile din site, prin intermediul CazariHotel.ro rezervarile se pot face in doua modalitati :

  • Rezervari in timp real
  • Cerere de rezervare

Pentru rezervarile in timp real, disponibilitatea camerelor este confirmata implicit.
Pentru cererile de rezervare departamentul nostru de rezervari va  confirma sau infirma cererea dumneavoastra in termen de maxim 2 ore (valabil in timpul programului de lucru al departamentului nostru de rezervari:  Luni-Vineri : 09:00-18:00 si  Sambata: 10:00-13:00)

O rezervare poate fi considerata confirmata de catre utilizator numai dupa ce a primit o confirmare scrisa prin email si/sau fax de la CazariHotel.ro

4.Plata si Garantarea rezervarilor:

CazariHotel.ro ofera utilizatorilor sai mai multe variante de garantare si plata  a rezervarilor. Pentru fiecare hotel sunt disponibile cel putin una din urmatoarele variante:

1.Rezervare garantata, plata in avans catre CazariHotel.ro prin virament bancar
2.Rezervare garantata, plata in avans catre CazariHotel.ro prin card de credit/debit
3.Rezervare garantata, plata la receptia hotelului fiind necesara garantarea rezervarii prin card de credit/debit  
4.Rezervare negarantata, plata la receptia hotelului

Rezervari garantate: rezervarea este valabila pana a doua zi dimineata la ora 06:00. In caz de nesosire CazariHotel.ro va retine contravaloarea primei nopti de cazare (daca nu este specificat altfel in conditiile tarifului).

Rezervari negarantate: rezervarea este valabila pana la ora 18:00 in ziua sosirii; sosirea dupa aceasta ora trebuie specificata clar in campul „ Mentiuni"din formularul de finalizare a rezervarii.

In cazul garantarii rezervarii cu card de credit/debit, CazariHotel.ro (Smart Tours SRL) va obtine o preautorizare de la banca (blocarea sumei in favoarea beneficiarului), pentru o suma egala cu valoarea primei nopti de cazare. Suma va fi deblocata dupa confirmarea cazarii clientului de catre hotel. In cazul nesosirii CazariHotel.ro (Smart Tours SRL) va retine acesta suma

In cazul platii serviciilor rezervate cu card de credit/debit catre CazariHotel.ro (Smart Tours SRL) debitarea cardului se face la 3 ore de la momentul efectuarii rezervarii.

  • Daca anularea se face in primele 3 ore de la efectuarea rezervarii debitarea cardului nu se efectueaza
  • Daca anularea se face dupa 3 ore de la efectuarea rezervarii, se aplica conditiile de anulare aferente hotelului (vezi cap.5  Anularea rezervarilor / Nesosiri)

5. Anularea rezervarilor / Nesosiri.

Anularea rezervarilor se face transmitand o cerere scrisa catre departamentul de rezervari al CazariHotel.ro.  
Rezervarea se poate considera anulata numai dupa ce ati primit un raspuns in scris in acest sens de la biroul de rezervari

Conditiile de anulare sunt afisate pentru fiecare hotel in parte in formularul  de finalizare a rezervarii (aceste conditii varieaza in functie de politica fiecarui hotel).
Daca anularea rezervarii se face inaintea termenului specificat, se va retine o taxa administrativa de 10 RON per rezervare.
Daca anularea rezervarii se face dupa  depasirea termenului specificat, se va retine o penalizare echivalenta cu valoarea primei nopti de cazare pentru fiecare camera rezervata.

CONDITII SPECIALE: In cazul in care rezervarea dumneavaostra este facuta pe un pachet special (targ, sarbatori, evenimente, etc.) si acest lucru este specificat clar , se va retine o penalizare echivalenta cu 100% din valoarea sejurului contractat (toate camerele, toate noptile)

Nesosirea (no-show) reprezinta rezervarea confirmata si neanulata in urma careia clientul nu a ajuns la hotel la data stabilita. In cazul unei nesosiri rezervarea isi pierde valabilitatea

6. Tarife.

Tarifele afisate in site-ul CazariHotel.ro sunt tarife exprimate pe camera pe sejur si  includ TVA si mic dejun. Tarifele nu includ alte eventuale taxe (ex: taxa hoteliera, taxa salvamont, etc.).Aceste taxe vor fi achitate de turist la receptia unitatii de cazare.
Exceptiile sunt specificate clar la fiecare hotel in parte.
Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate.

7. Informatiile introduse de utilizator.

Datele de inregistrare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit hotelului doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare (vezi Protectia datelor personale)
Datele de inregistrare si datele de rezervare trebuie completate cu atentie.

CazariHotel.ro poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. CazariHotel.ro poate anula orice rezervare negarantata efectuata de catre un utilizator ,daca acesta nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata.

Pe site-ul CazariHotel.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. CazariHotel.ro nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

8. Solutionarea litigiilor
Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna „Termenii si Conditiile" de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Smart Tours SRL sau partenerii sai. Orice litigiu va fi soluţionat pe cale amiabilă între părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, acesta va fi înaintat instanţelor judecatoreşti.

9. Dispozitii finale

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni „Termenii si Conditiile"  de mai sus, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SC Smart Tours SRL  isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.cazarihotel.ro structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. SC Smart Tours SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.cazarihotel.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Site-ul www.cazarihotel.ro, este marca inregistrata SC Smart Tours SRL, Str.Republicii, Nr.38, Brasov

Toate drepturile sunt rezervate. Nici o parte din site-ul www.cazarihotel.ro nu poate fi reprodusa, transmisa, transcrisa, stocata sau tradusa, în nici o forma, fara permisiunea scrisa a SC Smart Tours SRL

SC SMART TOURS SRL
Str.Republicii, Nr.38, Ap.12 Brasov/500030, Romania
CUI: RO17013404
Reg.Com: J08/2873/2004
Licenta turism: A3732/25.03.2009

Copyright © Smart Tours SRL


 

↑ TOP