CAUTA HOTEL

Cuvinte cheie - cautare dupa:
Judet:
Localitate:
Sosire:                        Plecare:
Checkin
Checkout
 

NEWSLETTER

E-mail:
Adresa dvs. de e-mail va fi folosita doar pentru transmiterea ofertelor speciale de catre www.CazariHotel.ro.

Ghid de utilizare CazariHotel.ro

Bine ai venit pe www.CazariHotel.ro

Cum faci o rezervare?

 • On-line: foloseste sistemul de rezervari www.cazarihotel.ro 
 • Prin email : trimite un mesaj la rezervari@cazarihotel.ro 
 • Prin telefon : apeleaza biroul nostru de rezervari la 0753.55.00.55 sau 0268.417.866

Ghid pentru Rezervari On-line:

 • Consultati unitatile de cazare disponibile pe site. Va puteti folosi de multiplele optiuni de cautare a hotelului (dupa judet, oras/statiune, direct pe harta tarii, etc).
 • Dupa ce gasiti un hotel/pensiune care satisface cerintele dumneavoastra, in sectiunea "REZERVARI" a unitatii de cazare respective, introduceti data de sosire (check-in) respectiv data de plecare (check-out).Sistemul va calcula automat si va afisa in dreptul fiecarui tip de camera tariful total pentru sejurul solicitat. In dreptul fiecaru tarif aveti o pictograma cu simbolul "i" de la informatii. Aici puteti vizualiza cat costa camera aleasa in fiecare noapte a sejurului. Unde este cazul apare inca o pictograma cu simbolul "$". Aici puteti afla cat economisiti fata de tariful afisat la receptia hotelului rezervand acel tip de camera 
 • Dupa ce alegeti numarul si tipul de camere dorite dati click pe butonul "REZERVA"
 • Sistemul va va conduce automat catre pagina de finalizare a rezervarii in 4 pasi. Dupa consultarea serviciilor rezervate de dumneavoastra (perioada, numar si tip camere, total de plata, conditii tarif, conditii anulare/modificare rezervare) va trebui sa introduceti numele dumneavoastra (sau al persoanelor pentru care faceti rezervarea) si sa alegeti tara de provenienta a acestora. Pentru validare dati click pe butonul "ADAUGA TURIST".
 • In cazul in care aveti mentiuni speciale de transmis biroului de rezervari sau unitatii de cazare (ex: pat matrimonial, vedere la mare, etaj superior, etc.) completati aceste informatii in caseta de "MENTIUNI"
 • Continuati cu introducerea datelor dvs de contact precum si datele pe care doriti sa vi se emita factura pentru serviciile rezervate(persoana fizica sau juridica)
 • Selectati modalitatea de plata in functie de optiunile disponibile
 • Bifati acceptul Termenilor si Conditiilor rezervarii dupa care dati click pe butonul "TRIMITE" pentru a incheia rezervarea. Daca ati optat o modalitate de plata care implica plata rezervarii sau garantarea acesteia cu un card bancar este necesar sa completati un formular cu datele cardului dumneavoastra.

Plata on line a rezervarilor:

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.cazarihotel.ro foloseste solutia oferita de GECAD ePAYMENT (liderul pietei romanesti de procesare electronica a platilor) .Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate in nici un moment pe serverul www.cazarihotel.ro . Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati numarul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului (CVV/CVC) inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
 

Copyright © Smart Tours SRL


 

↑ TOP