CAUTA HOTEL

Cuvinte cheie - cautare dupa:
Judet:
Localitate:
Sosire:                        Plecare:
Checkin
Checkout
 

TOP DESTINATII

NEWSLETTER

E-mail:
Adresa dvs. de e-mail va fi folosita doar pentru transmiterea ofertelor speciale de catre www.CazariHotel.ro.

Autentificare Agentii

Pentru a avea acces in contul dumneavoastra introduceti adresa de email precum si parola primita de la www.cazarihotel.ro
Daca nu aveti cont pe www.cazarihotel.ro atunci va puteti crea unul facand click pe "Inregistrare" si completand formularul.
Veti fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant al nostru pentru incheierea contractului de colaborare si activare a contului dumneavoastra.


captcha image Reincarca imaginea

Introduceti codul din imaginea de mai sus

* = Campuri obligatorii

 

Cum functioneaza relatia cu www.cazari-hotel.ro?

  • CazariHotel.ro este un sistem de rezervari hoteliere interne proprietate a agentiei de turism Smart Tours Brasov.
  • Parteneriatul cu CazariHotel.ro ofera posibilitatea agentiilor sa efectueze rezervari la oricare din hotelurile listate pe site, fara a fi nevoite sa incheie si sa gestioneze contracte de colaborare cu fiecare unitate de cazare in parte (eliminand astfel o multime de costuri si reusind totodata sa ofere clientilor variante de cazare pe peste tot in tara)
  • Tarifele afisate pe site sunt cele de vanzare catre client. Tarifele sunt cel mult egale cu cele practicate la receptia hotelurilor. Insa in marea majoritate a cazurilor tarifele  sunt mai mici decat cele afisate la receptia hotelurilor. Comisionul agentiilor partenere este inclus in preturile afisate si este stabilit pe baza contractului incheiat intre parti
  • Rezervarile se fac fie direct pe site folosind contul de agent fie pe email la rezervari@cazarihotel.ro
  • Un agent de rezervari al cazari hotel va raspunde solicitarii de rezervare in cel mult 2 ore de la primirea acesteia (timpul mediu de raspuns este insa de 15-20 minute)
Copyright © Smart Tours SRL


     

    ↑ TOP