CAUTA HOTEL

Cuvinte cheie - cautare dupa:
Judet:
Localitate:
Sosire:                        Plecare:
Checkin
Checkout
 

NEWSLETTER

E-mail:
Adresa dvs. de e-mail va fi folosita doar pentru transmiterea ofertelor speciale de catre www.CazariHotel.ro.

Adauga Hotel

Cum functioneaza cazari-hotel.ro?

  • www.CazariHotel.ro este un sistem de rezervari proprietate a agentiei de turism Smart Tours Brasov .
  • Rezervarile se fac prin intermediul agentiei de turism Smart Tours Brasov.
  • Parteneriatul cu www.CazariHotel.ro ofera posibilitatea hotelurilor de a-si promova serviciile catre mii de potentiali clienti din intreaga lume. Rezervarile se fac direct pe site. Ca hotelier tot ce aveti de facut este sa raspundeti prompt la cererile primite de la www.CazariHotel.ro.
  • In momentul in care un client solicita o rezervare la hotelul dumeavoastra online sau telefonic, veti primi prin email sau fax cererea de rezervare.De relatia cu clientul si garantarea rezervarii catre dumneavoastra ne ocupam noi.
  • In baza contractului de colaborare incheiat intre dumneavoastra si operatorul www.CazariHotel.ro,  hotelul dumneavoastra este promovat de catre noi pe site in mod gratuit
  • Dumneavoastra ne furnizati informatii despre hotel (fotografii, descriere, tarife etc). Aceste informatii vor fi introduse de catre noi in sistem si vor constitui oferta dumneavoastra.
  • IMPORTANT: tarifele de vanzare disponibile pe site sunt cele ale agentiei calculate pe baza tarifelor de contract transmise de hotel. Daca hotelul dumneavoastra are politici ferme in ceea ce priveste tarifele ce pot fi publicate pe site-urile de internet ale partenerilor va rugam sa ne specificati acest lucru.


Procedura inscriere hotel

Ca sa beneficiati de avantajele oferite de www.CazariHotel.ro tot ce aveti de facut pentru a lista hotelul/pensiunea dumneavoastra pe site este sa ne transmiteti urmatoarele:

  • contractul de colaborare cu agentiile de turism insotit de anexa privind tarifele. In anexa rugam sa precizati tipul de tarife (daca sunt comisionabile catre agentiile de turism sau nu). In cazul in care tarifele sunt tarife nete de decontare rugam sa specificati si tarifele practicate la receptie
  • 6-10 imagini de cat mai buna calitate (interior/exterior) ale hotelului/pensiunii dvs. Rezolutia minima acceptata pentru imagini este 400x300 pixeli
  • completati si returnati pe email sau fax documentul de furnizare informatii privind unitatea de cazare. Acest document se poate descarca aici 

Daca aveti nelamuriri privind cele descrise mai sus rugam sa ne sunati la 0268.417.866 / 417.676 sau sa completati formularul de mai jos. In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant al nostru pentru a incheia contractul si a introduce hotelul dumneavoasta pe site.

 


captcha image Reincarca imaginea

Introduceti codul din imaginea de mai sus

* = Campuri obligatorii

Copyright © Smart Tours SRL


 

↑ TOP